Samen zorgen we voor verrassende creaties om bier te brouwen dat bij uw vereniging of bedrijf past.

bESTEL
bIER

ORiGiNEEL & UNiEK

Uw bedrijf of vereniging heeft iets uitzonderlijks te vieren? Uw familie wacht een speciale gebeurtenis die iedereen samen brengt? Een speciale datum die nooit vergeten mag worden? Vereeuwig deze momenten met een op maat gemaakt bier van De Hoevebrouwers!

HOE GAAN WE TE WERK?

Daag ons uit en neem contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden en krijgt u meer inzicht in hoe wij te werk gaan. U brengt het verhaal van uw organisatie en de doelstellingen van het bier. Daarop gaan wij op onderzoek met verrassende creaties en samen wordt de finale beslissing genomen. Tot slot wordt het bier gebrouwen en hier kiest u zelf of u hierbij betrokken wil zijn.

MERKWAARDE

WAAROM UW EiGEN BiER?

België staat gekend om zijn bieren. Vooral lokale en traditionele brouwmethodes worden momenteel heer erg gesmaakt. Zeker als er met hart, ziel en vooral veel liefde naar perfectie gestreefd wordt. Sowieso zoeken we samen met u naar die samenstelling die even uniek is als uw organisatie of uw familie. Wedden dat het een moment wordt waarover nog lang zal gesproken worden?

VERENIGINGEN

Vereeuwig een bijzonder moment in het bestaan van uw vereniging met een bier dat perfect past bij waar uw vereniging voor staat.

  • Een uniek bier dat kan geserveerd worden op een bijeenkomst
  • Om de clubkas te spijzen kan het als collector’s item worden verkocht
bEDRIJVEN

Uw bedrijf intern en extern op een eigenzinnige manier op de kaart zetten? Het kan met een bier dat uw organisatie centraal in beeld brengt.

  • Als relatiegeschenk naar uw klanten
  • Om het groepsgevoel van uw medewerkers te versterken
Ne Willy
(i.o.v. Willco products)
Zim
(i.o.v. vzw De Hoop)
Marteko
(i.o.v.  Faculteit4!)
Vuurke
(i;o.v. brandweer Zottegem)
dehoevebrouwers-uw-bier